Monom

În spatele brandului de bijuterii minimaliste se află Georgiana Ciceo – arhitect și, începând cu 2016, designer Monom.

Credem în necesitatea unui comportament sustenabil și etic. Ne mândrim cu faptul că fiecare piesă Monom este produsă local, în atelierul nostru, chiar dacă uneori acest lucru se traduce în timp de așteptare mai mare pentru clienții noștri. Ne aliniem valorile cu cele ale mișcării slow fashion. Încercăm să livrăm piese atemporale care să reprezinte cu adevărat stilul și personalitatea purtătorului, mai degrabă decât o tendință trecătoare.

Materialele pe care le folosim vin de la furnizori de încredere, bine consacrați și avem grijă să refolosim orice resturi de metal disponibilă. Deoarece apreciem prețiozitatea argintului și a aurului și tot efortul pe care prelucrarea lor îl presupune, considerăm că, ori de câte ori este posibil, ar trebui să încurajăm reciclarea lor.

Credem în forța specială pe care un element de design artizanal îl conferă atât celor care îl zămislesc, cât și celor care aleg să îl facă parte din viața lor. Monom oferă bijuterii realizate individual, serii limitate sau piese personalizate.