Fashion unplugged

ELECTRIC CASTLE x UAD x irina schrotter

Participările studenților / absolvenților ale Departamentului Modă-Design Vestimentar UAD, Cluj-Napoca, în evenimente precum Fashion Unplugged – EC sau Romanian Fashion Week –

RCW au asigurat o vizibilitate ce i-a ajutat pentru dezvoltarea pe plan profesional.

Noul proiect este o continuare firească a colaborărilor ELECTRIC CASTLE cu studenți sau absolvenți ai UNIVERSITĂȚII DE ARTĂ ȘI DESIGN, Cluj-Napoca, precum și a Parteneriatului Instituțional de Practică dintre UAD Modă-Design Vestimentar cu brandul irina schrotter & ROMANIAN CREATIVE WEEK, Iași.

Dacă în anii precedenți, în cadrul Proiectului Instituțional de Practică de la Iași, ne-am concentrat pe aspecte tehnice ale construcției / finisării produselor vestimentare concepute pentru colecții de grup sau pentru colecții de absolvire, de data aceasta noul parteneriat permite explorarea a ceea ce înseamnă produse de MERCHANDISE, cu o destinație clară și cu o promovare complexă.

Scopul proiectului este de a crea o linie cool & edgy pentru EC Merchandise, prin promovarea unui design autentic, promovat în diferite feluri.

Invitația de a face parte din acest proiect a venit din partea Dianei Flore (absolventă a Departamentului Modă-design vestimentar UAD), care coordonează divizia EC Merchandise. Head Department Marchandise Products la ELECTRIC CASTLE este Bianca Rus, iar Directorul de creație EC este Andy Daniluc.

Din partea brand-ului irina schrotter și ROMANIAN CREATIVE WEEK – Irina Schotter coordonează practica la Iași, împărtășind împreună cu echipele dânsei, din valoroasa și consistenta experiență, atât în zona de creație, cât și în cea de business.

Mulțumiri speciale D-nei Prodecan Conf.univ.dr. Anamaria Tomiuc pentru implicarea și susținerea acestui proiect.

Grupa de masteranzi ai Anului I, Modă-design vestimentar UAD, este coordonată de Conf.univ.dr. Lucian Broscățean.