Selected Bags

Numele meu este Hajnal Antal şi mi-am înființat societatea, Selected Bags, în 2013, cu scopul de a crea accesorii prietenoase cu natura, pentru a promova conștientizarea şi protecția mediului.

Misiunea şi filosofia mea sunt să fac legătura dintre formă, funcție, oameni şi mediu. În ciuda revoluției tehnologice în continuă dezvoltare, cererea de produse de hârtie încă este în creștere. Odată cu această cerere apar multe deșeuri şi avem un univers care poate transforma gunoiul într-o comoară, în mii de feluri.

Am ales hârtia reciclabilă ca materie primă pentru gențile mele de calitate, create manual, hârtie care devine durabilă şi rezistentă la apă prin metode speciale. Oricine cumpără un produs Selected Bags cumpără o geantă unică cu strălucire, culori vii şi modele variate, care cu siguranță vă va transforma în centrul atenției, cu fiecare ocazie. În ultima mea colecție, combin hârtia şi pielea într-un mod unic, oferind genților mele personalizate o formă nouă comparativ cu colecția anterioară şi, ca atare, îmi duc stilul individual la un nou nivel, „îmbinând” materiale diferite.

Marca Selected Bags este o linie de modă conștientă social şi ecologic, creată în Transilvania, România – dar cu o dorință de a avea un impact asupra lumii. Obiectivul nostru este să îmbinăm moda cu conștientizarea mediului. Selected Bags nu este doar o marcă, este un mesaj care vă îndeamnă să îndrăzniți să fiți unice şi să atrageți atenția asupra conștientizării problemelor de mediu. Suntem pasionați să combinăm culoarea cu o atingere a pielii, pentru a crea un concept sustenabil, contemporan şi revoluționar şi modele care sunt unice, elegante, speciale, șic şi luxoase. 

Să transformăm deșeurile în frumusețe, aceasta este misiunea noastră şi cea mai mare provocare este să creăm o linie unică de genți care pătrund puternic în lumea modei, aducând inovație cu o atingere prietenoasă cu mediu, dar întotdeauna cu gândul la modă.

Vă invit să călătoriți cu mine şi să creștem împreună. Veniți cu mine şi explorați minunata lume Selected Bags. Descoperiți produsele noastre create cu dragoste, ușor nebunești dar unice, care vă vor garanta un efect „wow”. Întoarceți capetele, fiți oprite pe stradă – geanta pe care o aveți spune multe despre dumneavoastră! Gențile noastre vor face oamenii să vorbească şi nu le veți vedea niciodată la altcineva. De ce? Pentru că puteți personaliza aceste accesorii Premium, de designer, pentru a avea EXACT geanta pentru dumneavoastră!