Dezbaterea care îți poate schimba viitorul

Romanian Creative Week (RCW) va găzdui în cadrul ediției din acest an, care va avea loc la Iași în perioada 20 – 30 mai 2022, un eveniment de amploare dedicat tehnologiei blockchain. Parte a secțiunii Innovation & Digital, Blockchain va aduce la Iași, în data de 25 mai, în Sala Cub a Teatrului Național „Vasile Alecsandri”, profesioniști în domeniul care pune bazele următoarei ere tehnologice.

Blockchain va oferi publicului de la RCW 2022 interviuri cu experți din industrie, sesiuni de Q&A, sesiuni educaționale introductive și galerii de artă digitală. Evenimentul este organizat sub amprenta echipei Stakeborg, al cărei focus este îndreptat spre educarea și echiparea cât mai multor oameni cu o gândire critică și cu o înțelegere amplă a potențialului tehnologiei.

Experții care vor intra în dialog cu publicul RCW, cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, sunt Vlad Mercori (CEO Stakeborg) și Evelyne Valcu (Growth officer Staleborg). Cei doi vor modera interviurile cu invitați de seamă: Tammy Lovin, NFT & emerging tech artist, și Alin Andrieș, profesor la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași. De asemenea, Andrei Constantin (Crypto Educator la canalul de YouTube Cryptonita) și Cosmin Tronaru (Host al show-ului It’s NFTime) vor prezenta perspectivele de viitor ale tehnologiei blockchain.

Blockchain este organizat de Stakeborg, Federația Patronatelor din Industriile Creative, BCR și Primăria Municipiului Iași.

Detalii despre eveniment: 2022.romaniancreativeweek.ro/sections/innovation-digital/blockchain

Despre Romanian Creative Week

Aflat la cea de-a doua ediție, Romanian Creative Week este organizat de Federația Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC) – singura federație patronală reprezentativă la nivel național ce activează în sectorul Industriilor Creative din România. Înființată la Iași, în 2011, FEPIC a organizat până în prezent peste 50 de acțiuni de promovare națională și internațională a industriilor creative românești. Parteneri în organizarea acestui amplu eveniment din capitala Moldovei sunt: Palas, Primăria Municipiului Iași și Complexul Muzeal Național Moldova Iași.

Amănunte despre RCW, pe 2022.romaniancreativeweek.ro pe paginile noastre de Facebook, Instagram, și pe canalul nostru de YouTube.

Echipa Romanian Creative Week
presa@2022.romaniancreativeweek.ro